this is what it is all about

the most significant relatonship is the one that you have with yourself

jag ska bli bättre

jag har en känsla av att jag skulle behöva byta gym.. eller nåt. & jag tror jag skall det. det handlar inte om att jag tycker illa om sats, absolut inte. jag trivs där som fisken i vattnet, men omväxling förnöjer.

ikväll har jag bestämt mej för att plugga på nutritionen. kunde inte gå på föreläsningarna idag heller, då de ringde från jobbet & frågade om jag kunde hoppa in för en tjej som stukat foten. såklart jag kunde. glädje tackar jag icke nej till

i morgon börjar jag klockan ett så ikväll har jag massa tid till att plugga.. & så ska jag baka lite bröd samtidigt. innan jag åker i morgon ska jag ut & springa & då spelar det ingen roll om det är regn, åska, snö eller sol. jag ska springa helt enkelt. förut sken solen här, samtidigt som det regnade & då blev jag sjukt sugen på att ta en joggingrunda. dock hade jag precis kommit hem från gymmet & ätit upp taco-resterna från igår. åh så gott & mättande.

hade stegräknaren på mej på jobbet idag. från det att jag gick från tågstation i båstad till jobbet & på jobbet & sedan tillbaka till tåget så blev det faktiskt 10500 steg. inte dåligt tycker jag.

elva dagar kvar till london


härlig start på dagen

hade en jättemysig dröm i natt.. eller i morse var det faktiskt. vaknade ett flertal gånger & somnade om. när jag vaknade för sista gången så bestämde jag mej för att gå på spinningen & väl där gick det hur bra som helst. har inte spinnat på ett jäkla tag & trodde nog at jag inte skulle orka så mycket som jag gjorde. hela passet gick som på räls, fast det var jävligt jobbigt.. & svettigt. bra det!

nu ska jag duscha, äta & städa. sedan får det bli en promenad på stan.

hörs seen

nutrition, kroppens upptag av näring & så vidare

jag läser en sommarkurs i nutrition & tro mej, det är svårt. särskilt om man inte läst kemi på ett jäkla tag.. sen högstadiet, vilket innebär.. äh.

här är några av instuderingsfrågorna som jag tänkte börja plugga på i helgen

vilken faktor när det gäller kostens fett är viktigast när det gäller hjärt-kärlsjukdomar?
hur kan man förhindra urkalkning av skelettet?
varför är det särskilt viktigt med mycket fysisk aktivitet kring puberteten?
vad finns i magsaft? vad är kymus? vad händer med pH-vardet när kymus lämnar magsäcken och kommer till duodenum?
varför kommer ofelbart kroppens protein att brytas ner under total fasta (enbart vatten, mineraler, vitaminer)?
varför kan en laktosintolerant person ofta äta mjölkprodukter som fil och ost?
laktos är en kolhydrat. beskriv kolhydraters uppbyggnad.

ni kanske får ta del av svaren om ni har tur. ni kanske rentav har svaren? hur som helst finns där iaf tusen intressanta frågor jag tänker ha svar på. nu ska jag dock sova.. ladda lite inför morgondagen. spinningpass i morgon? möjligt!

i was thinking

jag vet att vi inte ska jämföra oss me andra & i synnerlighet inte me kändisar som har råd me personlig kock, tränare & allt vad de har, meen.. jag tänkte att jag kan ju vara min personliga kock.. min personliga tränare.. & ja, sedan se ut som jessica alba, kroppsmässigt? jag har alltid tyckt att hon är oerhört vacker. inte för spinkig, som många andra där borta, utan relativt naturlig.



slutet av sommaren?

de nya releaserna

de nya releaserna av bodycombat & satscorepuls var hur bra som helst, riktigt jobbiga, vilket jag gillar! när de båda passen var slut kände jag mej alldeles färig, men såklart väldigt nöjd. dock kände jag att jag inte ätit varken bra eller tillräckligt idag. detsamma gäller vatten-drickandet. & sömnen kanske. skärpning!

i helgen får ni ta del av stegräkning, mathållning & massa annat intressant. recept också för den delen.

ha en mysig natt!

det här ser jag fram emot

äntligen har jag möjlighet att gå på pass på sats igen. ikväll blir det dubbla, eftersom jag så sällan hinner hem efter jobbet för att gå på pass. body combat & satscorepuls. två riktigt bra konditionspass som även inkluderar endel styrka & balans. riktigt roliga pass & nu är det dessutom nya releaser så har aldrig vart på exakt dessa pass förut.

tränar ni? vad isåfall? skriv gärna, tipsa om allt ni kan.

a great part of me

tidigare har jag sagt i min andra blogg [www.laady.blogg.se] att jag skall göra en träningsblogg. & här är den!

här tänker jag dela me me av några saker jag hyser stor passion för: matlagning & träning. träning har varit en del av mej så länge jag kan minnas & jag har haft perioder i livet då jag inte uppskattat träning för vad det är. då har det mer varit som en besatthet. idag kan jag me all säkerhet påstå att jag tränar för att jag mår bra av det.. för att jag älskar det.

några mål vad gäller livet & träning

att må fortsatt bra
göteborgsvarvet 2oo9
lidingöloppet 2oo9
stockholm marathon 2o1o
jobba som personlig tränare & kostexpert
den svenska klassikern [vansbrosimmet, vättenrundan, lidingöloppet & vasaloppet under ett år]
att leva ett långt & vackert liv [såklart i kombination me annat i livet]

hörs snart igen!

RSS 2.0